Søk
Filters
Close

Stjerneformede øreringer laget av ekte Rosenkvarts- kjærlighetens stein. Hver øredobb er unik. De er håndlaget og i naturmateriale, så det vil forekomme form og fargeforskjeller.

Krok i 925 sterling silver. Nikkelfri.

Produsent: Heidi Hoff
Tilgjengelighet: På lager
Art.nr: E461
kr 149,00
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

JOIK Duftlys Bamboo

Joik duftlys gir deg en fantastisk og luskuriøs opplevelse. Lysene er håndlagede av miljøvennlig soyavoks og støpt i vakre glass, noe som gjør dem til et vakkert tilbehør i ethvert hjem. Soyavoksen er nedbrytningsbar og lysene brenner lengre sammenliknet med parafinlys. Veken er laget av bomull og inneholder ikke bly. Duftene kommer fra fine og naturlige eteriske oljer.

Brenntid for et Joiklys er 30-40 timer. 145g

kr 143,20

Sølv Ørepynt Think Pink

Glad i rosa? Da er disse øreringene noe for deg. En nydelig rosafarget kule i stenen katteøye, med et fantastisk skinn i!

ørepynten er håndlaget, og stenene er i naturmateriale, så hver sten og hver øredobb vil ha fargeforskjeller. Stener i rosa katteøye og krok i 925 sterling silver.

kr 99,50

Sølvkjede Follow You

Fugler flyr alltid sammen i flokk for å beskytte hverandre og for å unngå ulykker. Bruk dette smykket for å beskytte deg mot negative fysiske krefter. Dette smykket utstråler enkelhet, harmoni og eleganse. Kan man unngå å elske disse skjønne fuglene?

Dette halskjede er den perfekte gave til en du har lyst til skal føle seg ekstra trygg i ditt selskap.

Håndlaget i ekte 925 Sølv

kr 199,50
Nyhetsbrev