Søk
Filters
Close

Om oss

Det var en gang en pike som het Heidi som elsket alt som var vakkert og litt spesielt. Hun likte godt å sy og skjebnen ville ha det til at hun traff en gutt ved navn Kristian som tok henne med seg til storbyen Oslo. Der oppdaget hun Moteskolen Esmod og tenkte at dette er noe for meg! Der jobbet og slet hun i 3 år for å lære seg å sy og designe klær med det lille ekstra. Da hun var ferdig var hun utdannet modellør og klesdesigner og høstet lovord som "Fantastiske stoffer, vakkert, mykt og feminint, samtidig kommersielt" fra juryen for sin avgangskolleksjon og ble beæret med Tekstilprisen.

Lykken var stor da mannen i hennes liv Kristian Hoff spurte om hun ville gifte seg med ham. Hun svarte selvfølgelig JA! og piken fikk det fengende navnet Heidi Hoff. Heidi ville gjerne lære mer om klesbransjen og fikk seg jobb som produktutvikler hos en av de største aktørene i landet, Dressmann. Der lærte hun masse om hele prossessen fra ide til til produksjon, og ikke minst, hvordan lage klær som brukes av menn i de tusen norske hjem. 

Kristian og Heidi levde et godt liv i Oslo. Så godt at de produserte et lite pikebarn. Familiekjær som hun er syntes den nybakte mor at det nå var på tide å vende nesen sør-over, mot den kjente og kjære hjembyen Kristiansand. Det hadde seg heldigvis slik at det fantes en bedrift ved navn Stormberg som gjerne ville ha Heidi med på laget. I Stormberg lærte Heidi mye om hvordan man lager funksjonelle plagg som kan brukes i vær og vind til en rimelig penge. Hun likte godt deres filosofi om at "Små turer er også store" og ble i Stormberg i 5 år.

Men helt siden hun tok navnet Heidi Hoff kjente denne piken at dette navnet var som skapt for store ting. Hun hadde en drøm om at Heidis Hoff skulle bli et sted der kvinner stakk innom når de var på jakt etter noe spesielt. Om det var en gave en prinsesse verdig, en kjole til det flotteste ball eller om man bare vil unne seg noe ekstra fint. Hos Heidis Hoff skal du føle deg kongelig!

Høsten 2013 ble hun presentert for en produsent fra USA som heter Papaya! som også elsker å lage de nydeligste kreasjoner og som vil dele sine originale og kreative ideer med alle som ønsker å ta del i deres univers. Disse småproduktene passet godt inn i Heidi Hoffs univers og siden dette merke ikke fantes å få tak i Norden, og Papaya! gjerne ville starte et samarbeid med oss ble dette første side i eventyret Heidis Hoff!

Med drømmen om et kongelig univers i bakhodet tok piken mot til seg, sa opp jobben sin og i November 2013 startet fortellingen om Heidis Hoff. Eventyret har såvidt begynt, og vi gleder oss til å fylle sidene i boka sammen med dere.

Velkommen inn til vårt Hoff!

Vi lover å behandle deg som en kongelig :)

Hilsen Heidi og hennes Hoff: Kristian

Nyhetsbrev