Søk
Filters
Close

Gult er kult! Denne fargen er frisk og fin, et deilig fargekick!

Armbåndet er håndlaget, og stenene er i naturmateriale, så hver sten og hvert armbånd vil ha fargeforskjeller. Stener i gul cats eye og dekorert med rhinestone som får det til å skinne som sola. Flettet med makrame teknikk. Størrelsen kan justeres, så en størrelse passer alle.

Produsent: Heidi Hoff
Tilgjengelighet: På lager
Art.nr: Y392
kr 299,00
kr 149,50
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Rosegold Dream Ring

Ring i rosegullforgylt 925sterling sølv med en champagnefarget zirconia krystall. Hamret og røff finish. Siden produktet er håndlaget vil alle produkter være forskjellige og unike. Produktet kan derfor variere noe fra bildet.

Finnes i 4 størrelser 52, 54, 56 og 58. Er du usikker på din størrelse ville jeg anbefale at du måler en ring du har som som passer, eller får målt fingeren din. Husk at velger du en bred ring bør du gå opp en størrelse.

Designet av Heidi Hoff, håndlaget i India. Våre smykkeskatter er mer enn bare vakre gaver til deg selv eller noen du er glad i. De er gaver som fortsetter å gi. Vårt mål er at alle produkter som selges av oss, skal bidra til å forbedre livssituasjonen til en eller flere kvinner i våre produksjonsland. Vi skal ikke bidra til utnytting av lokalbefolkning eller lokale ressurser, men være trygge på at våre produkter gir fattige kvinner nye muligheter, barn mulighet til skolegang og er et positivt supplement i lokalsamfunnet.

kr 699,00
Nyhetsbrev