Søk
Filters
Close

Salgsbetingelser

Kjøpsvilkår

Generelle betingelser

HeidisHoff.no eies av Urban Online, organisasjonsnummer: 979 688 245

Alle priser er oppgitt i Norske kroner, og inkluderer 25% mva. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller ved kampanjer der fristen vises i annonser eller nyhetsbrev.

Vi tar forbehold om utsolgte varer, prisendringer og eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden.
Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.
Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Frakt/levering

Alle bestillinger som gjøres innen kl. 12 vil normalt bli pakket og sendt fra vårt lager i Kristiansand samme dag. Alle andre bestillinger sendes påfølgende virkedag dersom ikke annet er opplyst. Skulle det mot formodning skje at vi først kan sende dine varer senere, vil du få beskjed om dette via mail.
Det samme gjelder dersom varen uheldigvis er utsolgt..
I salgsperioder og andre perioder med høy aktivitet, kan leveringstiden bli noe forlenget.
Du vil motta en e-post når bestillingen din er pakket og sendt.

Du velger selv hvordan du ønsker din ordre levert. Vi tilbyr vanligvis følgende fraktmuligheter:

• Få varen sendt som brev (kan ikke spores)

• Få varen sendt som klimanøytral pakke (kan spores)

• Få varen levert hjem på døren (Bring)

• Varen hentes på vårt lager i Kristiansand

Dersom du velger å få tilsendt varene med brevpost, er det på EGET ANSVAR, og vi dekker ikke evt bortkomne forsendelser. Du har da akseptert og godkjent disse vilkårene.

Du har mulighet for å velge en annen leveringsadresse enn din private adresse.
Du kan for eksempel få varene levert til din arbeidsplass, og herved slippe og hente på postkontor.
Er varene kjøpt som gave, kan gaven leveres direkte til mottaker

Betaling

Hos HeidisHoff.no kan du betale med Visa og MasterCard. Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen, verifiseringskoden (CVV) og din BankID. I samarbeid med DIBS Payment Services (www.dibs.no) behandler vi dine kortbetalinger og opplysninger kryptert etter en internasjonal standard (SSL) slik at du kan være trygg når du betaler med kontokort via internett. SecureCode er den siste standarden for sikker identifisering av kortkunde ved internettkjøp, såkalt 3D Secure).

Når du lager en bestilling hos oss med ditt kort sjekker vi at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn HeidisHoff.no så lenge ordren eksisterer. Dersom du får din ordre avbestilt vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt. Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss. Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa eller Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Personvern og sikkerhet

Du må registrere deg som kunde for å handle hos HeidisHoff.no. Når du registrerer deg er det raskere og enklere for deg neste gang du skal handle. Din personlige informasjon (ikke betalingsinformasjon) vil lagres, slik at du slipper å skrive inn dette ved neste handel. Detaljer som kortinformasjon og passord blir kryptert og oppbevart så lenge det er hensiktsmessig for vår kundeoppfølging, minimum ut garanti- og reklamasjonstiden. HeidisHoff.no videresender eller selger ikke personopplysninger til tredjepart. Du vil ikke få e-post fra oss med mindre du aktivt gir oss ditt samtykke til dette. Du kan når som helst be om å bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed via e-post.

Rutiner for retur av varer

Angrerett

Du har alltid 14 dagers returrett når du handler hos HeidisHoff.no ifølge angrerettloven. Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen, og kan kun benyttes hvis varen tilbakeleveres i samme stand.
Når angreretten benyttes skal du selv betale returpoto.
Vennligst bemerk at vi ikke mottar pakker som er sendt i oppkrav.
Behold alltid original emballasje inntil du har bestemt deg for å beholde varen.
Manglende emballasjen kan i noen tilfeller bety at varens salgsverdi forringes, og dermed kan ikke angreretten benyttes.
Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur.

Uavhentede pakker

Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du bli belastet for frakt/returfrakt samt et gebyr på kr. 199,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Reklamasjonsrett

Når du handler hos HeidisHoff.no har du selvfølgelig alltid en reklamasjonsrett.
Dette betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjon. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonsretten er berettiget, og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet.
Det skal reklameres innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen ved varen.
Vi refunderer rimelige fraktomkostninger som du måtte ha i forbindelse med returneringen av varen, når reklamasjonen er berettiget.
Når du ønsker å reklamere på et produkt, vennligst kontakt oss på mail kundeservice@heidishoff.no før du sender varen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre

Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp

Dersom det gjelder en transportskade skal dette rapporteres til utleveringsstedet samme dag som pakken mottas.

Returadresse

Produktene som skal i retur sendes til følgende adresse:

HeidisHoff

Drakeveien 35

4624 KRISTIANSAND

Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer.
Ved eventuelle spørsmål eller for mer informasjon, vennligst ta kontakt:

kundeservice@heidishoff.no

Tlf 40057458

Force Majeure

Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik, uteblitte leveranser fra underleverandører osv. Denne klausulen løser HeidisHoff.no fra ansvaret for forpliktelser som HeidisHoff.no ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor HeidisHoff.no sin kontroll.

 

Nyhetsbrev