Søk
Filters
Close

Er du på jakt etter en liten oppmerksomhet som ikke skal koste så mye? Her har vi samlet noen lekre gaveideer til under to hundre kroner. Det er ikke alltid så lett å finne frem til gaver i det rette prissjiktet, så vi i Heidis Hoff har hjulpet deg med en liten gaveguide. Her har vi samlet de beste gaveideene mellom hundre og to hundre kroner.

Vi pakker gjerne inn for deg, og sender rett til mottaker om du ønsker. Bare skriv mottaker som leveringsadresse, og skriv i kommentarfeltet hva som skal pakkes inn og hva som skal stå på en evt pakkelapp. Enkelt og greit! Frakt er dyrt, så det å sende rett til mottaker er lurt og billig. 

Vise som
Sorter etter
Vis per side

Gavekort

Fyll ut informasjonen under for å bestille digitalt gavekort. Du vil motta gavekortet på epost når betalingen er gjennomført, og kan enten skrive ut gavekortet eller videresende det til mottaker når du måtte ønske.

Sølv Ørepynt Drops of Stone

Disse grå kulene i månestein er bare så lekre og delikate!

ørepynten er håndlaget, og stenene er i naturmateriale, så hver sten og hver øredobb vil ha fargeforskjeller. Stener i månestein og krok i 925 sterling silver.

kr 199,00

Sølv Ørepynt Lemon Drops

Gult er kult, og såååå riktig i sommer!

ørepynten er håndlaget, og stenene er i naturmateriale, så hver sten og hver øredobb vil ha fargeforskjeller. Stener i gul katteøye og krok i 925 sterling silver.

kr 99,50

Sølv Ørepynt Orange Dream

Orange is the new black! Orange er supertrendy denne sommeren, en skikkelig vitamininnsprøytning som gir deg energi.

ørepynten er håndlaget, og stenene er i naturmateriale, så hver sten og hver øredobb vil ha fargeforskjeller. Stener i oransje agate og krok i 925 sterling silver.

kr 99,50

Sølv Ørepynt Think Pink

Glad i rosa? Da er disse øreringene noe for deg. En nydelig rosafarget kule i stenen katteøye, med et fantastisk skinn i!

ørepynten er håndlaget, og stenene er i naturmateriale, så hver sten og hver øredobb vil ha fargeforskjeller. Stener i rosa katteøye og krok i 925 sterling silver.

kr 99,50

Sølv Ørepynt Turquoise Delight

Hvem digger vel ikke turkis?

ørepynten er håndlaget, og stenene er i naturmateriale, så hver sten og hver øredobb vil ha fargeforskjeller. Stener i turkis katteøye og krok i 925 sterling silver.

kr 99,50

Ørepynt Crystal Ball Pink

Nydelige lyserosa øredobber det virkelig skinner av!

Krok i 925 sterling silver

Håndlaget og nikkelfri

kr 99,50

Ørepynt Crystal Cluster Grey

Nydelige lysegrå øredobber det virkelig skinner av!

Håndlaget og nikkelfri

kr 99,50
Nyhetsbrev