Søk
Filters
Close

I denne kategorien finner du masse fint til mor. Morsdagen er den andre søndagen i februar, og en fin anledning til å sette litt ekstra pris på alle mammaer. Enten det er et smykke eller noen deilige badetrøfler er det utrolig hyggelig å få en liten oppmerksomhet. Husk også morsdagskort!

Vi kan også pakke inn og sende direkte til mottaker for deg. Legg ved en kommentar i handlekurven, så fikser vi biffen! Vi kan også skrive på kortet for deg. Blir ikke lettere enn det.

Vise som
Sorter etter

JOIK Duftlys Bamboo

Joik duftlys gir deg en fantastisk og luskuriøs opplevelse. Lysene er håndlagede av miljøvennlig soyavoks og støpt i vakre glass, noe som gjør dem til et vakkert tilbehør i ethvert hjem. Soyavoksen er nedbrytningsbar og lysene brenner lengre sammenliknet med parafinlys. Veken er laget av bomull og inneholder ikke bly. Duftene kommer fra fine og naturlige eteriske oljer.

Brenntid for et Joiklys er 30-40 timer. 145g

kr 143,20

Marie Antoinette halskjede midnight blue fra Secrets by B

Fantastisk statement kjede som gjør hele antrekket! Smykket er gullbelagt og flettingen er laget av silketråder. Kjedet kommer med en justerbar lenke.

 

 

kr 224,70

Sølvkjede Follow You

Fugler flyr alltid sammen i flokk for å beskytte hverandre og for å unngå ulykker. Bruk dette smykket for å beskytte deg mot negative fysiske krefter. Dette smykket utstråler enkelhet, harmoni og eleganse. Kan man unngå å elske disse skjønne fuglene?

Dette halskjede er den perfekte gave til en du har lyst til skal føle seg ekstra trygg i ditt selskap.

Håndlaget i ekte 925 Sølv

kr 199,50

Gullbelagt halskjede Druzy Pendant krem fra Secrets by B

Fantastisk kjede med krakelert halvedelsten fra norske SECRETS by B. Dette er en naturlig sten, så form og farge kan variere noe. Kjedet er 76 cm. Nikkelfritt.

Slik behandler du dine gullforgylte smykker for at de skal holde seg fine så lenge som mulig:

Smykkene skal ikke dusjes/bades med.

Bør ikke oppbevares i fuktige rom som bad.

Ikke bruk smykkene når du trener, Svetten kan slite unødvendig på forgylningen.

kr 119,70
Nyhetsbrev