Søk
Filters
Close

Frakt og levering

Alle ordre over kr 300,- sendes fraktfritt med Posten. For ordre under kr 300,- vil det tilkomme et frakttillegg ut ifra den fraktmetoden du har valgt. Alle bestillinger som gjøres innen kl. 12 vil normalt bli pakket og sendt fra vårt lager i Kristiansand samme dag. Alle andre bestillinger sendes påfølgende virkedag dersom ikke annet er opplyst.

Skulle det mot formodning skje at vi først kan sende dine varer senere, vil du få beskjed om dette via mail.

Det samme gjelder dersom varen uheldigvis er utsolgt. Har du bestilt varer for over kr 1000,-, og det i mellomtiden har blitt utsolgt for en eller flere varer, vil du likevel få fraktfri levering.

I salgsperioder og andre perioder med høy aktivitet, kan leveringstiden bli noe forlenget.

Du vil motta en e-post når bestillingen din er pakket og sendt.

Du velger selv hvordan du ønsker din ordre levert. Vi tilbyr vanligvis følgende fraktmuligheter:

- Få varen sendt som brev (kan ikke spores)
- Få varen sendt som klimanøytral pakke (kan spores)
- Få varen levert hjem på døren (Bring)
- Varen hentes på vårt lager i Kristiansand 

Dersom du velger å få tilsendt varene med brevpost, er det på EGET ANSVAR, og vi dekker ikke evt bortkomne forsendelser. Du har da akseptert og godkjent disse vilkårene.

Du har mulighet for å velge en annen leveringsadresse enn din private adresse.
Du kan for eksempel få varene levert til din arbeidsplass, og herved slippe og hente på postkontor.
Er varene kjøpt som gave, kan gaven leveres direkte til mottaker

 

Leveransevilkår

Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der HeidisHoff.no eller Posten har mye trafikk.

Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss.

For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du bli belastet for frakt/returfrakt samt et gebyr på kr. 199,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

 

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. 

Nyhetsbrev